Uzlādējies! Kā maksimāli izmantot maģisko saulgriežu laiku


Vasaras saulgrieži jeb gada garākā diena iestāsies 21. jūnijā plkst 6:32 Vēža horoskopa zīmē.

Zodiaka zīmes Vēzis, Skorpions un Zivis ietilpst Ūdens stihijas trigonā. Tas ir “dvēseles trigons”. Ūdens stihija ir saistīta ar pagātni, un tāpēc ar karmu, ar nosacītām reakcijām, kuras tagadnē ir instinktīvas un izpaužas caur emocijām, dzimtas sakari. Ūdens stihijas princips ir iekšējā, ārējā mainīguma princips.

Vasaras saulgriežu diena tiek uzskatīta par piemērotu garīgās prakses nodarbībām un rituālu norisei, kā arī vēlmju izteikšanai un plānu sastādīšanai nākamajiem sešiem mēnešiem – līdz ziemas saulgriežiem.

Šajā dienā ir svarīgi piepildīt savu dzīvi ar pozitīvām emocijām, mīlestību, komfortu, tāpēc izvairieties no kontaktiem ar nepatīkamiem cilvēkiem, nedariet to, kas ir pret jūsu gribu. Šajā dienā īpaši svarīgi justies harmoniski ar apkārtējo pasauli, jo astrālajā plānā veidojas notikumu fons tuvākajiem sešiem mēnešiem.

Stiprais ūdens stihijas akcents 21. jūnija dienā – stacionārs Jupiters Zivīs, Saule Vēzī, Mēness – Skorpionā veicinās īpašu karmisko saišu izpratni par vecākiem vai tiem cilvēkiem, kuri ietekmē jūsu dzīvi.

Cilvēki, kas dodas garīgās evolūcijas ceļā, atradīs veidus, kā atrast emocionālo harmoniju. Laikā no 21. jūnija līdz 22. jūlijam daudzi var atbrīvoties no saviem iekšējiem blokiem, atjaunot saikni ar ģimeni, dzimtu, vecākiem, t.i. saņemt senču atbalstu, labot kļūdas, atraisīt karmiskās saites un uzlabot savu likteni. Pašanalīze un lēmumu meklēšana arī pozitīvi ietekmēs jūsu nākotni.

Izmantojiet vasaras saulgriežu potenciālu maksimāli, pavadiet laiku dabā. Šīs dienas galvenās tradīcijas un rituāli ir saistīti ar uguni un ūdeni: peldieties, dedziniet ugunskurus, lai attīrītu dvēseli un ķermeni.

LASIET ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Kā piesaistīt naudu vasaras saulgriežos – 21. jūnijā? Palīdzēs sveces un sudrabs

Liec lietā saulgriežu spēku! Mīlestības horoskops sievietēm no 17. līdz 23. jūnijam

Pievienot komentāru